Beta 250Xtrainer 2017 rood/wit - Off road

€ 6.995,00
€ 6.195,00

Beta

www.betamotor.com/nl
Beta is een vernieuwend en zeer betrouwbaar merk, de motoren zijn sterk, wendbaar, krachtig en vooral prettig om te rijden.
Lees meer over Beta
Specificaties
Van € 6.995,00
Voor € 6.195,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Beta
Type 250Xtrainer
Bouwjaar 2017
Stocknummer BE-075
Aantal CC 250
Categorie Off road
Kleur rood/wit
Kmstand 150km
Cilinders 1
Garantie 6 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Belgische prijs: 5.695,-

Beta X-Trainer is de perfecte motor om het enduro rijden mee te leren. Ook voor extreme parcours is er geen enduro motor die beter geschikt is dan de Beta X-Trainer.

De X-Trainer weegt maar net 99kg. Beta is zo overtuigd van de kwaliteit van hun motoren dat ze zich ook nog eens onderscheiden op het gebied van garantie.

Beta is het enige merk in de enduromarkt die één jaar volledige garantie bied.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.