Beta Minicross Electric 12inch Li-Ion 2019 rood/wit - All road

€ 1.540,00

Beta

www.betamotor.com/nl
Beta is een vernieuwend en zeer betrouwbaar merk, de motoren zijn sterk, wendbaar, krachtig en vooral prettig om te rijden.
Lees meer over Beta
Specificaties
Prijs € 1.540,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Beta
Type Minicross Electric 12inch Li-Ion
Bouwjaar 2019
Stocknummer BE-102
Aantal CC 1
Categorie All road
Kleur rood/wit
Kmstand 0km
Cilinders 1
Garantie een jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Met de geheel nieuwe MiniCross E biedt Beta een eenvoudig te rijden off-road motorfiets gericht op nieuwe rijders die net beginnen te rijden. Met een zelfverzekerdheid voor het leveren van vermogen, is de fiets gericht op recreatief rijden met de uitstraling van een racefiets. Nog belangrijker dan zijn uiterlijk zijn de hydraulische schijfremmen, moderne ophangingscomponenten en de krachtige elektromotor.

Frame: Staal / Aluminium achterbrug
Wielbasis: 102,36 cm.
Zit hoogte: 68 cm.
Gewicht: 42 kg.
Motor: 750 Watt/36 volt
Batterij: 3 Loodzuur batterijen ( Ieder 12 V )
Accuduur: Ongeveer 1 uur.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?