Beta RR125 LC 2019 wit/rood - All road

€ 3.995,00

Beta

www.betamotor.com/nl
Beta is een vernieuwend en zeer betrouwbaar merk, de motoren zijn sterk, wendbaar, krachtig en vooral prettig om te rijden.
Lees meer over Beta
Specificaties
Prijs € 3.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Beta
Type RR125 LC
Bouwjaar 2019
Stocknummer 33MKPS
Aantal CC 125
Categorie All road
Kleur wit/rood
Kmstand 13030km
Cilinders 1
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Beta 125 LC A1 rijbewijs geschikt! Deze motorfiets is de ideale motor om te starten en rij ervaring op te doen of voor de beginnende enduro rijder.

Het mooie aan deze 125 Beta is dat u er een extra set supermoto wielen bij krijgt zodat u deze Beta zowel op straat als offroad kunt gebruiken.

De staat waarin deze motorfiets verkeerd is zeer goed en zeker een bezichtiging waard!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?