Beta RR390 4T Racing 2017 rood/wit - Off road

€ 6.995,00

Beta

www.betamotor.com/nl
Beta is een vernieuwend en zeer betrouwbaar merk, de motoren zijn sterk, wendbaar, krachtig en vooral prettig om te rijden.
Lees meer over Beta
Specificaties
Prijs € 6.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Beta
Type RR390 4T Racing
Bouwjaar 2017
Stocknummer 250092
Aantal CC 390
Categorie Off road
Kleur rood/wit
Kmstand 2365km
Cilinders 1
Garantie Geen garantie
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Beta Enduro 390RR RC 4Takt in Nieuwstaat uit 2017 nu leverbaar bij Joppen Motoren. Met maar 2365km is deze motor vrijwel nieuw. Perfect nagekenen door de werkplaats, en dus klaar voor het volgende avontuur!

Kom snel langs om jezelf meester te maken van een fantastische Beta Enduro!

Het topmerk in de enduro wereld, met garantie!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?