BMW K1200S ABS ESA 2005 zilver - Sport / Sport tour

€ 4.995,00
Specificaties
Prijs € 4.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk BMW
Type K1200S ABS ESA
Bouwjaar 2005
Stocknummer MNGP71
Aantal CC 1200
Categorie Sport / Sport tour
Kleur zilver
Kmstand 57432km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving In prachtstaat verkerende BMW K1200S! Een sportieve tourmachine.
De tour eigenschappen zijn de koffers, de middenbok en de handvatverwarming. Het sportieve is natuurlijk het vermogen van welgeteld 167pk en 130Nm!

De Laser demper geeft een mooi geluid!
ABS,Combined brake system en rembekrachtiging zorgen voor sublieme remeigenschappen.
Het lage drooggewicht van 228kg zorgt voor een fijne handelbaarheid. Dit in combinatie met ESA maakt het een super motor.
De tank van 19 liter is zeker niet klein.
De motor bied perfecte windbescherming door de kuip en de ruit. Daardoor kan je zonder problemen hoge snelheden rijden zonder enige moeite.
Er zit een duidelijk dashboard op waar je alle informatie duidelijk op kan lezen, en om de elektronica goed te kunnen bedienen.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?