BMW R1200CL ABS 2002 zilver - Classic

€ 5.995,00
Specificaties
Prijs € 5.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk BMW
Type R1200CL ABS
Bouwjaar 2002
Stocknummer MGVZ77
Aantal CC 1200
Categorie Classic
Kleur zilver
Kmstand 65972km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze BMW R 1200 CL ABS staat erbij in showroom staat! Van de kmstand van 66k is niet veel te zien, en is het nog een frisse machine.
De verchroomde cilinderkoppen, de voetplanken en de hak teen schakel methode en de flinke voorkuip geven de cruiser look weer.
Standaard zitten er op deze motoren een ruim 3 delig kofferset, en is deze motor ook uitgevoerd met een Corbin zadel, wat voor extra comfort zorgt.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?