BMW R1200CL ABS 2003 bruin/beige - Tour

€ 6.495,00
Specificaties
Prijs € 6.495,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk BMW
Type R1200CL ABS
Bouwjaar 2003
Stocknummer MJLX30
Aantal CC 1200
Categorie Tour
Kleur bruin/beige
Kmstand 45839km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze BMW R 1200 CL ABS staat erbij in nieuwstaat. Hij is van een liefhebber geweest, en dat straalt deze machine ook uit. De46k km stand is voor de machine een schijntje, en kan makkelijk nog een paar keer verdubbeld worden.
Alles zit erop en eraan om het een complete cruiser te mogen noemen.
De verchroomde cilinderkoppen, de voetplanken en de hak teen schakel methode geven meteen de cruiser look weer.

Het 3 delige kofferset is ruim, er zit nog een rekje op gemonteerd, en de originele zijtassen zijn ook aanwezig. Beugels zitten eromheen voor de bescherming.
De buddyseat is royaal te noemen, en geeft veel comfort voor rijder en passagier! Originele handvatverwarming en cruisecontrol zijn aanwezig.

De Garmin zumo 660 wordt meegeleverd, en de voorbereidingen op de motor voor de Zumo zijn al gedaan.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?