BMW R850R 1999 blauw - Tour

€ 3.995,00
Specificaties
Prijs € 3.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk BMW
Type R850R
Bouwjaar 1999
Stocknummer MBDT16
Aantal CC 850
Categorie Tour
Kleur blauw
Kmstand 30292km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze BMW R850R staat erbij in nieuwstaat. Met maar 30k kms op de teller is deze bmw net ingereden. hij staat er nog super bij, dit is goed te zien aan het uiterijk, en zeker aan de uitlaatbochten en einddemper kan je zien dat hij van een liefhebber is geweest.

De motor is rijkuitgerust met: brembo remmen, valbeugels, quicklock tanktas, stuurdemper en extra verlichting. Cardan aandrijving zorgt voor onderhouds vrij rijden.

De motor heeft een vrij lage zit, en is daardoor toegangelijk voor een breed publiek. Het zadel is wel royaal te noemen, een passaguer zit er ook prettig op.

De R850R is een fijne betrouwbare rlxte motor, niet om mee te racen, maar om heerlijk mee te rijden.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?