BTC City 2017 creme - Scooter

€ 974,00
€ 925,00
Specificaties
Van € 974,00
Voor € 925,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk BTC
Type City
Bouwjaar 2017
Stocknummer BTC018
Aantal CC 50
Categorie Scooter
Kleur creme
Kmstand 0km
Cilinders 1
Garantie twee jaar
* De prijs is inclusief garantie en afleverbeurt.
Omschrijving Een BTC scooter rijden voor maar €925,- inclusief kenteken rijklaar,

Leverbaar in 25km/h en 45km/h

Interesse in deze scooter?

Heeft u interesse in deze scooter? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók scooters en motoren in! Heeft u al een scooter en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen scooter inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige scooter / motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige scooter / motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige scooter / motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren