Ducati Hypermotard 796 2011 rood/zwart - Supermotard

Verkocht
Specificaties
Merk Ducati
Type Hypermotard 796
Bouwjaar 2011
Stocknummer MZJH07
Aantal CC 796
Categorie Supermotard
Kleur rood/zwart
Kmstand 25954km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze Hypermotard in de mooie Ducati rood straalt italiaans design uit! De ultieme stuurmotor! Met maar 26k kms op de teller staat hij er uitdagend bij om de kmstand een paar keer te verdubbelen.

Termignoni dempers maken het plaatje compleet, en geven een prachtige ducati sound.
Het stuur is breed en geeft je de racehouding die je wilt hebben op deze machine. Knipperlichten zitten verwerkt in de handkappen, wat voor een stoere look zorgt.
De spiegels zitten op het einde van het stuur om goed zicht te geven, makkelijk is dat je ze snel in kan klappen, zodat hij minder breed is bij het manoeuvreren.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?