Harley-Davidson® CVO FXDWG3 Dyna Wide Glide 2001 blauw
 

Harley-Davidson® CVO FXDWG3 Dyna Wide Glide 2001 blauw - Custom

€ 11.995,00
€ 10.995,00
Specificaties
Van € 11.995,00
Voor € 10.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Harley-Davidson®
Type CVO FXDWG3 Dyna Wide Glide
Bouwjaar 2001
Stocknummer MFXP82
Aantal CC 1449
Categorie Custom
Kleur blauw
Kmstand 57307km
Cilinders 2
Garantie 3
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Zeer zeldzame CVO Dyna Wide Glide (FXDWG3). Alles maar dan ook alles is speciaal aan deze motor.

Harley-Davidson CVO (Custom Vehicle Operations) zijn een reeks van Harley modellen die door de Harley-Davidson fabriek worden gecustomiced op maat.

Vanaf 1999 heeft Harley-Davidson een kleine selectie van zijn massa geproduceerde motorfiets modellen gekozen en hier een limited-edition van gecreerd. Aanpassingen bestaan o.a. uit modellen met grotere cilinderinhoud, Special hand-paint lak waar bladgoud in is verwerkt, het leder is van struisvogelleder en extra accessoires welke niet geleverd kunnen worden op reguliere modellen.

Met zijn mooie custom paintjob is deze FXDWG3 Wide Glide een plaatje om te zien. Daarnaast is dit exemplaar voorzien van vele extra opties, zoals:
- Veel chroomdelen
- Vance & Hines uitlaten
- Speciaal zadel met vlammen erin gestikt (Ostrich leather)
- Topkuipje in dezelfde kleur als de andere lakdelen
- Speciale spiegels en handvaten
- Forward controls
- En nog meer chroomdelen!
Motor is gewoon in nieuwstaat, kom langs en overtuig uzelf!

Voor meer informatie over CVO zie ook: https://en.wikipedia.org/wiki/Harley-Davidson_CVO

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren