Harley-Davidson® Fld Switchback 2012 rood - Custom

Verkocht
Specificaties
Van € 13.495,00
Voor € 12.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Harley-Davidson®
Type Fld Switchback
Bouwjaar 2012
Stocknummer 30MBGP
Aantal CC 1690
Categorie Custom
Kleur rood
Kmstand 7003km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze mooie, in nieuw staat verkerende, Harley is zeker de moeite waard. Zo kunnen de zijkoffers met een draai aan de knop verwijderd worden waardoor deze motor van een Road King uitstraling naar een Fat Boy uitstraling gaat

Daarnaast heeft deze motor een 1690cc motorblok met maar 7000km op de teller en een moderne ophanging met ABS. Op de tank zit een modern dashboard met km/h teller dus u hoeft niet van mijlen terug te rekenen naar kilometers.

Voor comfort heeft deze motor royale treeplanken en een zacht zadel met sissybar voor de bijrijder. Ook is deze motor voorzien van een scherm om u te beschermen tegen de wind.

Al met al is dit dus een veelzijdige Harley die in top staat verkeerd met nog heel veel kilometers in het vooruitzicht!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?