Harley-Davidson® FLSTCI Heritage Classic TC 2001 groen
 

Harley-Davidson® FLSTCI Heritage Classic TC 2001 groen - Custom

€ 11.995,00
€ 10.995,00
Specificaties
Van € 11.995,00
Voor € 10.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Harley-Davidson®
Type FLSTCI Heritage Classic TC
Bouwjaar 2001
Stocknummer MTGN43
Aantal CC 1450
Categorie Custom
Kleur groen
Kmstand 11000km
Cilinders 2
Garantie 6
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Geweldige Harley-Davidson die wacht op veel rijplezier met u! Met zijn lage kilometerstand kunt u hier nog lang en veel plezier mee beleven.

Door de Sissybar kan ook uw passagier optimaal genieten.

Extra's:
-Veel chrome delen t.w.v. €400,-
-Sissybar t.w.v. €150,-
-Zijtassen t.w.v. €800,-

We nodigen u graag uit voor een bezichtiging van deze fantastische motor! Waar gewenst kunt u ook het rijplezier testen door het maken van een proefrit.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren