Harley-Davidson® XL883L 2008 zwart - Custom

Verkocht
Specificaties
Van € 6.950,00
Voor € 5.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Harley-Davidson®
Type XL883L
Bouwjaar 2008
Stocknummer AMF067
Aantal CC 883
Categorie Custom
Kleur zwart
Kmstand 14576km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Harley-Davidson XL883L in zeer goede staat. Een makkelijke en compacte custom bike!

De perfecte motor als u een chopper wilt met een relatief laag gewicht. Deze motor is vriendelijk en makkelijk de hanteren.

Met nog geen 15.000 kilometers zoekt deze motor een nieuwe eigenaar die er nog veel kilometers mee door wil. Een motor die u geen hoge onkosten zal brengen.

Graag nodigen we u uit voor een bezichtiging van deze mooie chopper. Waar gewenst kunt u natuurlijk een proefrit maken, u zult dan zelf overtuigd zijn van deze geweldige motor!

Tot ziens bij Joppen Motoren, de koffie staat voor u klaar.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?