Honda CBF 600 ABS 2005 zilvergrijs - Sport / Sport tour

€ 3.495,00
Specificaties
Prijs € 3.495,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Honda
Type CBF 600 ABS
Bouwjaar 2005
Stocknummer MNSJ60
Aantal CC 600
Categorie Sport / Sport tour
Kleur zilvergrijs
Kmstand 10887km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze Honda CBF 600 ABS staat erbij in een fantastische nieuwstaat. Kan natuurlijk ook niet anders met een lage kmstand van 10.000.
Het is de naked uitvoering, dus zonder kuip of iets dergelijks, dit is duidelijk te zien aan de duidelijke spiegels die perfect zicht geven. Uitgerust met topkoffer zodat je makkelijk vanalles mee kan nemen. De motor is een allemansvriend, opstappen en wegrijden, direct vertrouwen.

Kom jezelf overtuigen van deze in nieuwstaat verkerende motor!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?