Honda CBF125 2013 rood - All road

€ 1.695,00
Specificaties
Prijs € 1.695,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Honda
Type CBF125
Bouwjaar 2013
Stocknummer 08MDDB
Aantal CC 125
Categorie All road
Kleur rood
Kmstand 8300km
Cilinders 1
Garantie 1 maand
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Zeer mooie motor voor de beginnende rijder A1 rijbewijs geschikt!

Deze Honda CBF125 is in zeer goede staat en zeker een bezichtiging waard!

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren