Honda CBR600F-3 1995 zwart/rood - Sport

€ 1.995,00
Specificaties
Prijs € 1.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Honda
Type CBR600F-3
Bouwjaar 1995
Stocknummer MT86NN
Aantal CC 600
Categorie Sport
Kleur zwart/rood
Kmstand 31012km
Cilinders 4
Garantie 1 maand
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze Honda CBR 600 F-3 is in uitstekende staat, zowel optisch als mechanisch. Daarnaast is de motor uitgerust met een sport uitlaat van het merk “Laser” wat hem toch iets meer karakter geeft. En zijn de ketting en tandwielen vervangen, dus daar hoeft u voorlopig niet meer aan te denken.

De CBR 600 F-3 staat bekent als een vriendelijke machine met genoeg vermogen voor een sportieve rijstijl. Ook blijft het een oerbetrouwbaar apparaat en is de zithouding sportief maar comfortabel.

Dit alles maakt het tot een veelzijdige top motor voor een vriendelijke prijs.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?