Honda CBR900RR Fireblade 2002 geel/blauw - Supersport

€ 3.695,00
Specificaties
Prijs € 3.695,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Honda
Type CBR900RR Fireblade
Bouwjaar 2002
Stocknummer MPPB89
Aantal CC 900
Categorie Supersport
Kleur geel/blauw
Kmstand 39833km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze Honda cbr900rr (954, sc50) staat er perfect bij in de opvallende kleuren geel en blauw. de kmstand van 40k is niks voor deze motor, hij staat klaar voor vele kilometers meer! Met boekje en 2 sleutels.
Hij is rijk uitgerust: Arrow demper, valdoppen, monoseat, WP-stuurdemper en een hugger.
Met een drooggewicht van 168kg en een rijklaar gewicht van 195kg is het een lichte fiets. De 154pk is dus ook ruim voldoende om erg veel plezier op deze fiets te hebben.
Kom jezelf overtuigen van deze fantastische supersport!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?