Honda GL1800 Touring 2018 Bordeaux - Tour

Verkocht
Specificaties
Merk Honda
Type GL1800 Touring
Bouwjaar 2018
Stocknummer OM-2333
Aantal CC 1800
Categorie Tour
Kleur Bordeaux
Kmstand 4300km
Cilinders 6
Garantie een jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze Honda Goldwing 1800 Touring staat erbij in nieuwstaat. Met maar een paar km op de teller vrijwel niet te onderscheiden met een nieuwe!
Als extra accessoires zit er een bagagerek op de ruime topkoffer en windgeleiders aan de voorkant, om nog meer uit de wind te zitten. Daarbij 2 originele tassen.

Nieuwprijs van deze motor zat op een 37.999,- exclusief de extra accessoires!
Nu bij Joppen Motoren aangeboden voor 29.995,-! Scherpst geprijsd in Nederland!

In 2018 is de compleet nieuwe Goldwing geïntroduceerd! Eigenlijk hebben ze vanuit Honda een compleet nieuwe motorfiets gemaakt, en niks heel gehouden van het oude ontwerp.
379kg rijklaar, tegenover 421kg rijklaar van het vorige model.

De Gl1800 is dus flink afgevallen!

110 litere bagageruimte heeft de nieuwe Goldwing, dit is minder dan het oude model maar nog steeds ruim voldoende! De kleine knopjes bij de koffers zorgen ervoor dat je ze makkelijk kan openen.
Wat iedereen kan zien is dat de motor een stuk compacter is geworden. De tankinhoud is ook een stuk minder geworden, maar doordat de motor een stuk zuiniger is geworden, is de actieradius bijna niet veranderd.
Smart key system zorgt voor sleutelloos starten en complete bediening van de motor. Het groote TFT kleuren scherm voorziet je van alle informatie die je je maar kan bedenken!

Het audiosysteem is compleet nieuw en geavanceerd! Apple Car Play, Bluetooth en usb aansluitingen. Daarbij een versterker met prima speakers!
De Goldwing heeft een compleet nieuw rijwielgedeelte, wat zorgt voor een gigantisch gewichtsverlies.
4 rij-modussen en 4 settings voor de elektronisch geregelde vering en demping!
Een compleet nieuw ontworpen flat six motorblok is flink in gewicht af gevallen! En heeft er wat Pks en Nms bijgevoegd ten opzichte van het oude motorblok.


Dat de Goldwing een succes is blijkt wel uit 43 jaar historie van de Goldwing!
De GL 1000 was de eerste Japanse viertakt motorfiets met vloeistofkoeling.
In de begin jaren was de Goldwing nog een naked motorfiets.
In 1980 werd de Goldwing pas echt de tourbuffel.
2 uitvoering waren toen aan de orde, de basic Interstate en de luxe Aspencade.
In 1987 ging de Goldwing van 1200cc 4 cilinder naar de 1500cc 6 cilinder.
In 2001 kwamen de eerste 1800’s op de markt.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?