Honda GL1800A 2007 bordeaux - Tour

€ 15.750,00
Specificaties
Prijs € 15.750,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Honda
Type GL1800A
Bouwjaar 2007
Stocknummer MSVJ44
Aantal CC 1800
Categorie Tour
Kleur bordeaux
Kmstand 20027mls
Cilinders 6
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze GL1800 verkeert in een perfecte staat. In de prachtige kleur bordeaux rood. Met maar 20.000 mijlen is deze Goldwing net ingereden. De motor staat er uitzonderlijk bij, en is altijd met liefde verzorgt, zoals je kan zien.
Er zijn geen luxere motoren voor als je met zijn tweeën onderweg wil naar de andere kant van de wereld.
Het 6 cilinder boxer blok is fantastisch, vermogens en koppelrijk. Hij hangt laag in de motor, wat een voordeel is voor het stuurgedrag.
Met een geupdate sound system sinds 2006 is deze goldwing ook uigerust, er zit zelfs een cd wisselaar in de topkoffer. De motor is van alle luxe voorzien.
Kom langs om jezelf te overtuigen van deze motor!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?