Honda ST1300A Pan European 2004 blauw - Sport / Sport tour

€ 4.295,00
Specificaties
Prijs € 4.295,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Honda
Type ST1300A Pan European
Bouwjaar 2004
Stocknummer MLHN36
Aantal CC 1300
Categorie Sport / Sport tour
Kleur blauw
Kmstand 142000km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze Pan-european blijft een geweldige ruime en comfortabele sport-tour motor. Zo beschikt die over een DCBS en ABS remsysteem, een elektrisch in hoogte verstelbaar windscherm, kofferset met topkoffer en een in hoogte verstelbaar custom zadel. De zitpositie is de bekende rugvriendelijke tourpositie die u uren vol kunt houden.

De motor heeft ondanks het gewicht van 330 kg een topsnelheid van boven de 220 km/u en is de wegligging lichtvoetig als u het gewicht in acht neemt. Dus qua prestaties komt u niets te kort. Daarnaast is deze motor oerdegelijk en beschikt hij over een cardan aandrijving wat hem ook nog eens onderhoudsvriendelijk maakt.

Bij deze Pan-european zijn ook de boekjes en een volledige sleutel set aanwezig.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?