Honda VFR1200F DCT ABS 2010 rood - All road

€ 7.695,00
€ 7.395,00
Specificaties
Van € 7.695,00
Voor € 7.395,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Honda
Type VFR1200F DCT ABS
Bouwjaar 2010
Stocknummer 32MGRB
Aantal CC 1200
Categorie All road
Kleur rood
Kmstand 28445km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Prachtig mooie Honda Vfr 1200 in de DCT uitvoering. Met een kilometer stand van amper 30.000 is deze motor net ingereden. De motor staat er perfect bij, mooi detail zijn de Rizoma handvatten.
De VFR heeft erg veel vermogen en is zeker geen beginnersmotor. De motor is super stabiel, ook met snelheden boven de 200km per uur.

Honda, het eerste motormerk die een volautomatische zes-versnellingsbak met dubbele koppeling toepast. Je kan kiezen tussen Automatisch en manueel. Vervolgens heb je D stand voor zuinig rijden, en de S voor sport modus. Vervolgens kan je hem op manueel zetten, en met links zelf op en terug schakelen. De VFR heeft ook een handrem er op toegepast om hem veilig stil te zetten op een helling.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?