Kawasaki GTR1400 ABS TCS 2007 zwart - Tour

Verkocht
Specificaties
Merk Kawasaki
Type GTR1400 ABS TCS
Bouwjaar 2007
Stocknummer 64MBRB
Aantal CC 1400
Categorie Tour
Kleur zwart
Kmstand 44949km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving De Kawasaki GTR1400, een prachtige sportieve tourmachine.
Met een hoge ruit, BOS sportdemper en topkoffer staat deze motor klaar om de geringe km stand van 45k flink op te hogen.


Het blok zorgt voor 155pk en 136Nm, dit is natuurlijk ruim voldoende om prima mee te rijden! De vering en demping is compleet verstelbaar, en op eigen wens, solo of met passagier af te stellen. De fraai afgewerkte Cardanas zorgt voor onderhoudsvrij kms maken.
KIPASS, sleutelloos start systeem, de eerste motor met dit systeem uitgevoerd. 313Kg weegt de motor rijklaar, maar hier valt goed mee om te gaan! Het uitgebreide dashboard voorziet je van alle benodigde informatie, zelfs de bandendruk.
De remmen werken perfect, en natuurlijk is de motor uitgevoerd met ABS. De achterrem heeft ook veel remkracht, wat prettig is met een passagier en of veel bagage.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?