Kawasaki VN900 Classic 2006 zwart - Custom

€ 5.995,00
€ 5.495,00
Specificaties
Van € 5.995,00
Voor € 5.495,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Kawasaki
Type VN900 Classic
Bouwjaar 2006
Stocknummer MPRJ95
Aantal CC 900
Categorie Custom
Kleur zwart
Kmstand 16802km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze in prachstaat verkerende Vulcan heeft nog maar amper kilomters gelopen. Hij staat er perfect glimmend bij! Rijk uitgerust met windscherm en tassenset.

De riemaandrijving zorgt voor weinig onderhoud. Het V-twin motorblok loopt soepel en geeft voldoende vermogen. Voor een chopper is de grondspeling nog vrij groot, dus lekker door de bochten gaan is met deze chopper geen probleem.
De Chopper heeft de hak teen schakel methode. De werken remmen ook perfect, de 250kg komt optijd tot stilstand.
De motor leent zich ook prima voor een passagier.

Met een gemiddeld verbruik van 1 op 20 is het ook nog eens een vrij zuinige motor.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?