Buell XB12R Firebolt 2004 rood - Sport

€ 4.795,00
Specificaties
Prijs € 4.795,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Buell
Type XB12R Firebolt
Bouwjaar 2004
Stocknummer MLLV78
Aantal CC 1200
Categorie Sport
Kleur rood
Kmstand 43410km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze Buell XB12R Firebolt is een verschijning die je niet vaak tegenkomt. Met zijn rode kleur is het een kleine maar opvallende machine. Zeker als je hem start zullen vele ogen een blik werpen op deze machine, wat een machtig geluid!

Het 1200cc vtwin blok levert prima prestaties, bij 2500rpm beschik je al over 78Nm koppel. Dit zorgt voor leuke sprintjes.

Riem aandrijving,de flinke voorremschijf en de koplamp partij maken de Buell look compleet.

De motor staat er perfect bij, Nieuwe banden zijn gemonteerd.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?