Harley-Davidson® FLSTCI Heritage Softail Classic 2014 zwart - Custom

€ 18.950,00
€ 15.995,00
Specificaties
Van € 18.950,00
Voor € 15.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Harley-Davidson®
Type FLSTCI Heritage Softail Classic
Bouwjaar 2014
Stocknummer 73MDVV
Aantal CC 1584
Categorie Custom
Kleur zwart
Kmstand 20855km
Cilinders 2
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze hele nette Softail Classic is een klassieke Harley voorzien van alle moderne snufjes.

Zo moet u zich niet voor de gek laten houden door de “rigid suspension look” want deze motor beschikt gewoon over achtervering, die helemaal uit het zicht is ingebouwd. Ook valt meteen op dat de motor klassieke spaak wielen met “white-wall” banden heeft, maar wat niet te zien is, is dat deze motor ook over ABS beschikt, iets wat zeker geen overbodige luxe is. Daarnaast is het grote Twin-cam motorblok niet te missen, deze injectie motor met een inhoud van maar liefst 1690cc levert dan ook meer dan genoeg vermogen en gaat gepaard met een 6 traps versnellingsbak voor optimaal rijgedrag. Dit allemaal met een verbruik van 1:17.5. Voor onderhoudsgemak wordt het achterwiel aangedreven met een tandriem.

Om het geheel af te maken heeft deze motor ook nog een windscherm, klassieke ronde koplampen, “studded leather” zadel tassen en bijpassend comfortabel zadel.

Dit allemaal maakt hem een motor voorzien van alle moderne gemakken en ideaal om lekker mee te gaan touren. Deze motor kunt u dus zeker niet overslaan in u zoektocht naar uw volgende (of eerste) Harley.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?