Harley-Davidson® XLH1100 Sportster 1987 zwart - Classic

€ 6.995,00
Specificaties
Prijs € 6.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk Harley-Davidson®
Type XLH1100 Sportster
Bouwjaar 1987
Stocknummer MP10JT
Aantal CC 1100
Categorie Classic
Kleur zwart
Kmstand 29000km
Cilinders 2
Garantie 1 maand
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze zeer nette sportster uit 1987 is in uitmuntende staat en beschikt ook over een aantal leuke opties zoals een springer voorvork en een “K&N aircharger” lucht filter, dit geeft de motor een zeer unieke uitstraling.

Daarnaast is dit een van de eerste sportster modellen met het karakteristieke “Evolution” motorblock. Deze specifieke 1100 CC uitvoering van dit blok is maar twee jaar geproduceerd wat de motor nog unieker maakt.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?