MV Agusta Brutale800EAS ABS 2016 rood/grijs - Naked

€ 10.095,00
Specificaties
Prijs € 10.095,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Brutale800EAS ABS
Bouwjaar 2016
Stocknummer MV-040
Aantal CC 800
Categorie Naked
Kleur rood/grijs
Kmstand 22388km
Cilinders 3
Garantie 6 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving 15 jaar na zijn eerste verschijning is de Brutale terug. De nieuwe Brutale is niet alleen effectiever op de weg, maar levert ook meer efficiente prestaties en is van nature beeldschoon.
Door MV Agusta's nieuwe kijk op zijn proporties en de reincarnatie van de bekende ontwerpstijl is de Brutale wederom een adembenemende verschijning met onder andere:
- Full LED koplamp in de bekende elliptische vorm
- Drie-pijps uitlaat
- Futuristisch subframe van lichtmetaal
- Prachtig nieuw tankdesign
- Herontworpen instumentenpaneel
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?