MV Agusta Brutale800EAS ABS 2017 kl=x - Naked

€ 15.520,00
Specificaties
Prijs € 15.520,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Brutale800EAS ABS
Bouwjaar 2017
Stocknummer MVMY17Brutale800
Aantal CC 800
Categorie Naked
Kleur kl=x
Kmstand 0km
Cilinders 3
Garantie twee jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 399 euro
Omschrijving Naked bike met het bijzondere karakter van MV Agusta. Wilt u iets anders als iedereen met Japanners? Dit is de naked bike die zich onderscheid van andere merken.
Deze Brutale ligt super in de bochten en er is alles uit gehaald om de fun factor zo hoog mogelijk te houden!

Leverbaar in grijs, rood en zwart.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren