MV Agusta Brutale800EAS ABS 2018 kl=x - Naked

€ 15.890,00
Specificaties
Prijs € 15.890,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Brutale800EAS ABS
Bouwjaar 2018
Stocknummer MVMY18Brutale800
Aantal CC 800
Categorie Naked
Kleur kl=x
Kmstand 0km
Cilinders 3
Garantie drie jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 399 euro
Omschrijving Brutale 800 nieuw leverbaar in de kleuren: Fire red & Night grey en Ice Grey & Aviation grey en Intense sky blue & Night grey

De Brutale 800, de naked superbike! Een voorbeeld van de midrange naked bikes door zijn rij kwaliteiten, design en vooruitstrevende technologie.

Het 800cc 3 cilinder blok geeft 109pk en 83Nm. De topsnelheid ligt bij de 237km/h. En de motor heeft een droog gewicht van 175kg.

De Brutale zit vol fraaie details zoals de weggewerkte duo handgrepen, led verlichting en het ruim overzichtelijke dashboard.

De Brutale geeft de rijder vertrouwen, het is opstappen, gas geven en gaan. Je bent snel in balans met de motor.

Vering en demping is volledig instelbaar voor en achter. Door de Marzocchi upside-down voorvork en de Sachs schokdemper aan een single sided swingarm.

MVICS electronics om alle electronica te regelen op de motor. 8 level traction control. 3 rijmodussen fabriek af, en de 4 is custom. Deze stand kan je zelf invullen zoals je zelf wilt.

Two-Channel Bosch 9 Plus ABS systeem zorgt de perfecte rem veiligheid. Het detecteert wanneer het achter wiel van de grond los komt, en past de remkracht er op aan.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?