MV Agusta Brutale989R 2010 rood - Naked

€ 6.995,00
Specificaties
Prijs € 6.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Brutale989R
Bouwjaar 2010
Stocknummer 18MGHK
Aantal CC 989
Categorie Naked
Kleur rood
Kmstand 28081km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze rode schoonheid is absoluut in nieuwstaat.
De motor is voorzien van originele MV Agusta verstelbare rem- en koppelingshendel, Windscherm, LED-knippers voor en achter en speciale spiegels.
Leuk detail aan deze motor is dat in de tijd dat deze modellen geproduceerd werden er nog met de hand gelast werd. Het frame heeft dus hele dunne precieze lasnaadjes en als dit je eenmaal opvalt is het echt prachtig.

Zeg je Brutale dan denkt iedereen MV Agusta. De eerste Brutale in 2001 was revolutionair en zette het naked-bike segment volledig op zijn kop.
En dat zijn ze blijven doen, ieder modeljaar weer. De Brutale 4-cilinder is een echte straatrebel, met zijn ongelofelijke trekkracht en pk's zet een Brutale uw wereld volledig op z'n kop.
Door de actieve zitpositie, de optimale gewichtsverdeling en de uitmuntende kwaliteit van vering en frame stuurt deze fiets extreem precies en als je dit combineert met het geweld van het blok en de remmen krijg je een ultieme rijdersmotor.
De 4-cilinder Brutale staat garant voor een grote glimlach op uw gezicht, zowel tijdens de langere tourritten, als tijdens een rondje om de kerk, als tijdens een 'trackday'.
Daarnaast zit de betrouwbaarheid van deze machines 100% goed en zijn ze ook nog eens betaalbaar geworden in gebruikte vorm.
Joppen motoren is al jaren officieel MV Agusta dealer en wij hebben de grootste voorraad nieuwe en gebruikte modellen staan. Daarnaast hebben we alle kennis in huis om uw motor te onderhouden.
Wij nodigen u dan ook graag uit om al dat moois te komen bekijken en een proefrit te maken, u bent immers de enige die uzelf kan overtuigen. Wij weten zeker dat u verkocht bent zodra u de bocht om gaat.
Graag tot ziens bij Joppen Motoren in Leende.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?