MV Agusta Brutale989R 2011 zwart - Naked

€ 6.995,00
Specificaties
Prijs € 6.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Brutale989R
Bouwjaar 2011
Stocknummer 56MGSN
Aantal CC 989
Categorie Naked
Kleur zwart
Kmstand 19850km
Cilinders 4
Garantie 3 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Zeer mooie naked bike met zeer weinig km. Deze exclusieve naked is uitgevoerd met een Arrow uitlaatsysteem en met led achterlichten. Met maar liefst 141pk zult u aan vermogen niets te kort komen!

MV Agusta staat bekend om zijn geweldige rijeigenschappen. We nodigen u dan ook graag uit om dit zelf te ervaren door het maken van een proefrit!

Joppen Motoren is officieel dealer van MV Agusta.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?