MV Agusta Dragster800RR ABS 2018 kl=x - Naked

€ 21.890,00
Specificaties
Prijs € 21.890,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Dragster800RR ABS
Bouwjaar 2018
Stocknummer MVMY18DragsterRR
Aantal CC 800
Categorie Naked
Kleur kl=x
Kmstand 0km
Cilinders 3
Garantie drie jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 399 euro
Omschrijving Dragster800RR ABS nieuw leverbaar in de kleuren: Pearl Ice White & Dark Metallic Grey en Nardo Grey & Dark Metallic Grey

140pk, 87Nm, 168kg droog en een topsnelheid van244km/h topsnelheid zijn serieuze cijfers voor een motor!

Een streetfighter look motor met een vermogens vol 3 cilinder motorblok. Perfecte samen komst voor design, power en technologie.
Vele lichten materialen zijn gebruikt om deze motor te maken, super sterk maar toch zo licht mogelijk.

Ze blijven innoveren en verbeteren in de producten die ze gebruiken bij MV Agusta. Bijvoorbeeld de versnellingsbak is vernieuwd, en werkt nu nog beter en soepeler.

Door het streetfighter design en de 140pk bij 168kg kan je je wel voorstellen dat dit een erg snelle machine is! De tourenbegrenzer stopt je enthousiasme pas bij 13.200rpm.

De Dragster 800 RR is uitgevoerd met het MVICS systeem. Dit betreft 4 verschillende rij modussen, 8 level traction control en een quickshifter. De Quickshifter is aangepakt voor nog soepeler overschakelen.
Two-Channel Bosch 9 Plus ABS systeem zorgt de perfecte rem veiligheid. Het detecteert wanneer het achter wiel van de grond los komt, en past de remkracht er op aan.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?