MV Agusta F3 800 RC ABS 2018 kl=x - Supersport

€ 23.490,00
Specificaties
Prijs € 23.490,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type F3 800 RC ABS
Bouwjaar 2018
Stocknummer MVMY18F3800RC
Aantal CC 800
Categorie Supersport
Kleur kl=x
Kmstand 0km
Cilinders 3
Garantie drie jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 399 euro
Omschrijving MV Agusta F3 800 RC nieuw leverbaar in de kleur: Red & Pearl RC White &Green.
Beperkte oplage van 350stuks. Titanium uitlaat van SC projects.

De 675 en de 800 zijn stijliconen van MV, ze zijn gemaakt om zo snel mogelijk te zijn.
Een lichtgewicht supersport met sublieme rij eigenschappen zoals je kan verwachten van MV Agusta. Eenmaal op weg ben je 1 met de motor en het asfalt onder je.

De F3 800 RC levert 153 pk en 88Nm. Dit met een topsnelheid van 240km/h en een drooggewicht van 165kg.

De F3 800 is uitgevoerd met het MVICS systeem. Dit betreft verschillende rij modussen, 8 level traction control en een quickshifter. De Quickshifter is aangepakt voor nog soepeler overschakelen. Het elektronisch injectie systeem heeft 2 injectors per cilinder.

Two-Channel Bosch 9 Plus ABS systeem zorgt de perfecte rem veiligheid. Het detecteert wanneer het achter wiel van de grond los komt, en past de remkracht er op aan.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?