MV Agusta F4 ABS 2017 - Supersport

€ 22.670,00
Specificaties
Prijs € 22.670,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type F4 ABS
Bouwjaar 2017
Stocknummer MVMY17F4
Aantal CC 998
Categorie Supersport
Kleur in overleg
Kmstand 0Km
Cilinders 4
Garantie twee jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 399 euro
Omschrijving Deze geweldige MV Agusta F4 is leverbaar in wit/zwart en rood/grijs. Veel meer bijzonder dan dit word het in de supersport niet.
Deze F4 motoren zijn uitgerust met 4 mappings, waardoor je hem motorisch in kunt stellen op 4 manieren. Regent het? Dan zet u hem bijvoorbeeld op de regenstand.
Met zijn Ride-By-Wire systeem heeft hij een ongelofelijke gas response. ABS en EAS is allemaal in te stellen op diverse standen.

Kortom, een geweldige motor als u iets speciaals wilt!

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren