MV Agusta F4RC ABS 2018 rood-grijs - Supersport

€ 47.190,00
Specificaties
Prijs € 47.190,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type F4RC ABS
Bouwjaar 2018
Stocknummer MVMY18F4RC
Aantal CC 1000
Categorie Supersport
Kleur rood-grijs
Kmstand 0km
Cilinders 4
Garantie twee jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 399 euro
Omschrijving F4 RC nieuw leverbaar in de kleur: Red & Pearl RC White & Green.

Zoals elke RC uitvoering is hij in beperkte oplage leverbaar, deze motor is dus echt een collectors item! Geleverd met SC-Projects einddemper, solo zit, en vele extra carbon delen.

De F4 RC van MV Agusta, de straat legale Supersport fiets van MV Agusta.
De F4 RC is al meer dan 20 jaar het icoon voor de supersports. Dit natuurlijk door zijn fantastische design en prestaties.
Een van de meest opvallende details van de F4 is natuurlijk de undertail uitlaat.

Het 4 cilinder in lijn motorblok van de RC uitvoering geeft 212pk en 115Nm koppel, dit met droog gewicht van 175kg. Dit alles heeft meer dan de F4 en de F4RR, meer pks en minder gewicht.
De topsnelheid van deze motor ligt boven de 300km/h.

Short stroke engine zorgt voor altijd power, en de RR kan tot een top van 14.000rpm. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de juiste materialen zoals bijvoorbeeld Titanium. Formule 1 technologie is toegepast in dit motorblok.

MVICS systeem om alle elektronica te regelen. Zoals de 8 level traction control, quickshifter up&down en de 4 rij modussen: normal, sport, rain en custom. Dit is duidelijk overzichtelijk op het hypermoderne dasboard af te lezen en in te stellen.

Two-Channel Bosch 9 Plus ABS systeem zorgt voor de perfecte rem veiligheid. Geavanceerd voor de racecerij, hij grijpt alleen wanneer het echt noodzakelijk is, dit geeft de rijder alle controle. Het detecteert wanneer het achter wiel van de grond los komt, en past de remkracht er op aan. Dit voor optimale remcontrole door de meest luxe Brembo pakket.

Direct van de SBK Championship Öhlins vering en demping systeem inclusief stuurdemper, de meest geavanceerde demping en vering setting!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?