MV Agusta F4RR CorsaCorta 2012 Rood - Supersport

€ 15.995,00
Specificaties
Prijs € 15.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type F4RR CorsaCorta
Bouwjaar 2012
Stocknummer MZZS58
Aantal CC 1000
Categorie Supersport
Kleur Rood
Kmstand 9800km
Cilinders 4
Garantie 6 maanden
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Deze prachtige F4RR Corta Corsa is one of a kind. Er staat er op het moment van schrijven van deze tekst maar 1 te koop in Nederland en die staat natuurlijk bij Joppen Motoren, Dé MV Agusta dealer van Nederland met de grootste voorraad nieuwe en gebruikte MV Agusta's.
Heeft u altijd al zo'n exclusieve machine in uw bezit willen hebben? Dit is uw kans. Kom snel langs en geniet van deze machine. In het echt ziet hij er nog beter uit als op de foto's.

Laat u wel even weten wanneer u komt? Dan zetten we de motor klaar voor u.

Alvast bedankt en graag tot ziens bij Joppen Motoren in Leende.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren