MV Agusta Stradale800EAS ABS 2015 rood-grijs - All road

€ 9.995,00
Specificaties
Prijs € 9.995,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Stradale800EAS ABS
Bouwjaar 2015
Stocknummer MV-022
Aantal CC 800
Categorie All road
Kleur rood-grijs
Kmstand 17515km
Cilinders 3
Garantie een jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving De Stradale 800 is een meer toergerichte MV op basis van de al bekende Rivale. De grootste verschillen van de Stradale met de Rivale zijn:
- verstelbare kuipruit
- 2 reiskoffers
- grotere tankinhoud (16 liter tov 12,9 liter)
- handvatverwarming

Wij hebben deze Italiaan uiteraard al uitgeprobeerd en wat opvalt, is dat het een échte MV Agusta is met het sportieve rijkarakter en het échte MV Agusta gevoel.

De Stradale is een uiterst goed berijdbare motor door onder andere de vele elektronische hulpmiddelen. Op de Stradale zitten 4 mappings (Normal, Sport, Racing en Custom) die ervoor zorgen dat je tijdens het rijden het vermogen van de motor, ABS en Traction control geheel naar wens kan aanpassen. In de Rain- en Normal-stand heb je 90 pk ter beschikking en een rustiger gasrespons. in de Sport-stand komt de volle 115 pk vrij. Bij de Custom-mode, kun je verschillende instellingen als de sterkte van de gasrespons, de Traction Control, de ABS en het gebruik van de quickshifter helemaal naar eigen wens indelen.
De Quickshifter op deze Stradale geeft je de mogelijkheid om zowel omhoog als omlaag te schakelen, zonder je koppelingshendel te gebruiken. Een erg prettig stukje techniek tijdens het rijden!

De koffers, die uiteraard demontabel zijn, zijn uitgerust met rem- en achterlicht en deze schakelt automatisch over naar de verlichting op de motor zelf indien de koffers gedemonteerd worden. Het windscherm is zeer nuttig en tevens in hoogte verstelbaar.

Kom dus snel langs om deze sportieve toergerichte Italiaanse beauty te bekijken en dus ook uit proberen, aangezien wij de MV Agusta Stradale 800 als demo motor in onze showroom hebben staan!
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?