MV Agusta Turismo Veloce 800 EAS ABS DEMO 2015 rood-grijs - All road

€ 17.690,00
€ 16.950,00
Specificaties
Van € 17.690,00
Voor € 16.950,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Turismo Veloce 800 EAS ABS DEMO
Bouwjaar 2015
Stocknummer MV-027
Aantal CC 800
Categorie All road
Kleur rood-grijs
Kmstand 787km
Cilinders 3
Garantie een jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 300 euro
Omschrijving Met dit model zet MV Agusta de eerste stap in het populaire toersegment en dat doet MV Agusta uiteraard op haar eigen manier; strakke styling, onmiskenbare MV Agusta details en uiteraard sportief rijden maar dan de "touring way". De Turismo Veloce 800 staat uiteraard proefritklaar bij ons in de showroom!

Hieronder enkele bijzondere kenmerken van de Turismo Veloce 800:
- 4 mappings: Sport (110pk), Touring (90 pk), Rain (80 pk) en Custom
- Up & Down Quickshifter
- Cruise Control
- 5 inch tft display
- toegang tot maximaal 6 bluetooth-apparaten
- 2 x 12V aansluitpunten (1 voor rijder, 1 voor passagier)
- 2 x USB-poort
- alle verlichting is LED
- benzinetank van 22 liter (grootste in zijn klasse)
- up &down quickshifter
- smalste in zijn klasse (900mm stuurbreedte)

Naast de standaard Turismo Veloce 800 krijgen wij binnenkort ook de Turismo Veloce 800 'Edition 1' in de showroom die per direct verkocht zal worden. Van de Edition 1 zullen 200 stuks geproduceerd worden en deze zal ondere andere uitgerust zijn met 2 koffers, verwarmde handvaten en een navigatie kit met een Garmin Zumo 390.

Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

 

 

 

Over Joppen Motoren

Joppen Motoren is sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. In onze showroom staan altijd ruim 180 occasions op voorraad en natuurlijk kunnen ook alle merken en modellen nieuw geleverd worden. Dat is namelijk wat je mag verwachten van een fullservice motorspeciaalzaak.

Joppen Motoren is merkdealer van Husqvarna, Beta (the play bike) en MV Agusta. De nieuwste modellen van deze merken zijn bij Joppen Motoren in de showroom te bekijken en beschikbaar voor een proefrit.

Lees meer over Joppen Motoren