MV Agusta Turismo VeloceRC ABS 2018 kl=x - All road

€ 25.890,00
Specificaties
Prijs € 25.890,00
Prijs per maand Bereken hier uw maandbedrag
Merk MV Agusta
Type Turismo VeloceRC ABS
Bouwjaar 2018
Stocknummer MVMY18TurismoVeloceRC
Aantal CC 800
Categorie All road
Kleur kl=x
Kmstand 0km
Cilinders 3
Garantie drie jaar
* Garantie op basis van afleverbeurt
* Kosten afleverbeurt: 399 euro
Omschrijving Turismo Veloce RC nieuw leverbaar in de kleur: Red & Pearl RC White &Green.

Maar in een beperkte oplage!

De tour fiets van MV die nog steeds sportief is!
Semi actieve elektrisch gestuurde demping en vering, zijkoffers, handvatverwarming, GPS sensor en middenbok behoren toe in het RC pakket.
RC Pakket geeft ook nog eens exclusieve details zoals, Reparto Corse Graphics, carbon spoiler, aluminium gegoten wielen van de F4 en een 2 kleuren buddy van zwart en rood.

Comfortabele zithouding die ervoor zorgt dat je veel controle hebt over de fiets. En ervoor zorgt dat je het heel de dag uithoudt.
Het blok is afgeleid van de F3, met de Counter-rotating crankshaft is dit de enigste tour motor met deze technologie. Ook nog eens uitgevoerd met een slipperclutch.
Met 110pk en 83Nm koppel geeft dit blok mooie cijfers. De koppelcurve is zo soepel mogelijk gemaakt om het rijplezier positief te beïnvloeden. 90% van het koppel is al aanwezig bij een toerental van 3800rpm!
Verschillende rij-modussen en een 8 level traction control zijn goed te bedienen via het menu.
Uitgevoerd met Quickshifter.
Two-Channel Bosch 9 Plus ABS systeem zorgt de perfecte rem veiligheid. Het detecteert wanneer het achter wiel van de grond los komt, en past de remkracht er op aan.
Interesse in deze motor?

Heeft u interesse in deze motor? Vul dan onderstaand formulier zo compleet mogelijk in. Een van onze collega's neemt vervolgens contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Daarnaast ruilen wij óók motoren in! Heeft u al een motor en wilt u deze inruilen? Klik dan, onder het formulier, op de knop 'Wilt u uw eigen motor inruilen? Klik hier!'. Na het klikken op de knop wordt er nog een ander formulier zichtbaar, waarin u de gegevens van uw huidige motor in kunt vullen. Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in, zodat we de waarde van uw huidige motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zo kunnen wij alvast een mooie inruilprijs voor uw huidige motor bepalen.

Persoonsgegevens

Motor inruilen?