Beta Enduro financieel interessant!

Iedereen komt overal steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Enerzijds logisch omdat Beta qua kwaliteit en performance minimaal gelijkwaardig is aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna. Daarnaast is het ook logisch dat Beta enduro motoren steeds meer gezien worden omdat de Beta motoren op alle vlakken financieel aantrekkelijker zijn dan de competitieve tegenpolen KTM/Husqvarna! Een korte vergelijking:

In aanschaf liggen de Beta’s in basisprijs lager dan de tegenpolen van KTM/Husqvarna. Een greep uit de modelreeksen van beide merken met vergelijkbare modellen:

Adviesverkoopprijzen:

Beta X-Trainer 300: € 7.828
KTM Freeride 250F: € 9.120

Beta RR 300: € 9.431
KTM 300 EXC TPI: € 11.320

Beta RR 350: € 10.113
KTM 350 EXC-F: € 12.480

Beta RR 300 Racing: € 10.167
KTM 300 EXC Six-Days: € 12.100

Beta RR 350 Racing: € 10.922
KTM 350 EXC F Six-Days: € 12.480

Onderdelen:

Mocht je onverhoopt onderdelen nodig hebben zoals kapwerk, origineel stickerwerk of technische onderdelen zoals radiator of uitlaatbochten dan ben je ook een stuk goedkoper uit. Enkele voorbeelden zijn willekeur gekozen:

Beta RR 350 Rechter radiator: € 188
KTM EXC-F Rechter radiator: € 222,16

Beta RR 350 Voorspatbord: €26,20
KTM EXC-F Voorspatbord: € 39,63

Fabrieksgarantie

Naast het financiele voordeel is er ook nog het voordeel van een volwaardige fabrieksgarantie. 6 maanden garantie vanuit de Italiaanse fabriek op de motorfiets welke volledig wordt ingevuld door ons als Beta dealer.

Met Beta Enduro motoren kies je voor financieel aantrekkelijke motorfietsen met een technische zekerheid!

Meer informatie over de Beta Enduro motoren? Neem contact op met ons en vanzelfsprekend is ook inruil mogelijk!

Bekijk onze actuele voorraad van de Beta Enduro motoren via deze link!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Showroom Opruiming!

  Enduro Showroom Opruiming!

  De nieuwe Beta enduro modellen zijn gepresenteerd wat betekend dat we plaats moeten maken in onze showroom voor de nieuwe modellen. We hebben nog enkele modellen staan welke we nu éxtra scherp aanbieden! Kortingen lopen op tot meer dan € 1.000,-!

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.