Beta RR 125

Beta RR 125 2 takt 2018 uit voorraad leverbaar bij dé enduro specialist van Nederland, Joppen Motoren. Wij hebben de énige 125 cc enduro motor op voorraad en deze zijn op zijn minst een bezichtiging waard zijn. Doordat we ze uit voorraad leverbaar hebben is het kenteken aanvragen en u bent volgende week aan het rijden!

 

Wilt u stoppen met crossen, toertochten rijden of overstappen op Beta? Geen enkel probleem, Joppen Motoren ruilt alle soorten motoren in. Zowel crossers, wegmotoren of andere merken enduro motoren.

 

Erwin, ons meest ervaren enduro specialist organiseert enduroritten in Tsjechië. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Beta is zo overtuigd van de kwaliteit van hun motoren dat ze zich ook nog eens onderscheiden op het gebied van garantie. Beta is het enige merk in de enduromarkt die zes maanden volledige garantie bied.  Beta, het competitieve enduro merk met de hoogste klanttevredenheid. Joppen Motoren ziet dit constant terug bij overstappers op Beta!

 

De Beta RR125 2 takt kunt u de nieuwe trots van Beta noemen. Dit is het kleinste broertje van de RR reeks en compleet nieuw ontwikkeld voor de competitie van de jongere rijders. Professioneel samengestelde motor voor zowel wedstrijd rijders  als hobby rijders.

 

Profiteer NU van onze Beta voorraad. Het merk met de beste prijzen en kwalitatief goed voor de wereldtop. Het énige enduro merk met volledige fabrieksgarantie!

 

Joppen Motoren beschikt ook over een zelf samengesteld enduro accessoires pakket. Deze kunnen we u nu voor 15% korting leveren en monteren. Normaal bedragen deze kosten 560,-, NU tot 31-03-2018 slechts 475,-. Dit pakket bestaat uit de volgende accessoires:

-Acerbis handkappen, sterkere handkappen dan origineel.

-Stuurverhogers, voor de houding aan te passen. Ideaal voor de grotere rijders onder ons.

-Zeta voorvork ontluchters, hiermee kunt u sneller de voorvork ontluchten en hoeft u geen gereedschap bij u te hebben. Dus ook geen dolle schroeven meer.

-Acerbis voorvork hoezen, voor het voorkomen van lekke voorvork keerringen.

-Carterbeschermplaat van aluminium, sterker dan origineel. Stenen? Geen probleem!

-Smeernippels monteren op de achterbrug en linksysteem. Hierdoor hoef je geen onderhoud meer te plegen aan de lagers, maar alleen te vullen met smeervet. Door dit smeervet toe te voegen word het water en vuil er uit geperst.

-Evans Koelvloeistof 180 graden, voor extreem gebruik.

 

Joppen Motoren is  enduro specialist in Nederland met professionele ervaring en adviezen. Zowel op het technische vlak als de ervaring met enduro rijden. Wanneer u voor Joppen Motoren kiest, kiest u voor een bedrijf waarbij de service extreem hoog in het vaandel staat. Wij staan voor u klaar! Niet alleen tijdens de verkoop, maar ook met de nazorg! 

Neem contact met ons op voor een bezichtiging van deze geweldige machines of kom direct naar onze showroom, de koffie staat voor u klaar!

 

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta, dé enduro motor van de kampioenen in 2018 bij ons uit voorraad leverbaar. Beta is het enige enduro merk dat volledige fabrieksgarantie bied en altijd scherpe prijzen heeft. Profiteer hiervan zolang de voorraad strekt! Krijg waar voor je geld.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis binnen een straal van 50km vanuit Joppen Motoren. Ook dit jaar stellen wi

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.