Ontvang een waardebon van €30,- bij aankoop van Dunlop banden

Koop een set Roadsmart III, Trailsmart of Sportsmart2 II MAX banden tussen 15 Maart en 12 Mei en ontvang een waardebon van €30. Deze waardebon kan u tot 31 December 2017 inwisselen bij Joppen Motoren waar u de banden heeft gekocht tegen goederen of diensten die wij aanbieden.

U vult bij ons in de showroom een formulier in en daarna ontvangt u de waardebon. 

Maak nu direct een afspraak bij de werkplaats voor nieuwe banden via +31 (0)40 206 25 55 of via werkplaats@joppen.nl

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta RR 125

  Beta RR 125

  Beta RR125 2 takt, de énige 125cc enduro motor van 2018. Beta, het énige enduromerk met volledige fabrieksgarantie. De RR125 is ontwikkeld voor jong en oud met een fantastisch vermogen in het gehele toerenbereik.

 • Beta Racing 2018 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta Racing 2018 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta, dé enduro motor van de kampioenen in 2017 bij ons uit voorraad leverbaar. Beta is het enige enduro merk dat volledige fabrieksgarantie bied en altijd scherpe prijzen heeft. Profiteer hiervan zolang de voorraad strekt! Krijg waar voor je geld.

 • Demo rijden bij Joppen Motoren!

  Demo rijden bij Joppen Motoren!

  Bij ons is het mogelijk om demo te rijden met diverse Beta enduro modellen. In diverse enduro testen is de souplesse van de Beta's ter sprake gekomen. De Beta RR 300 is niet voor niets uitgeroepen tot de enduro motor van het jaar!  Ervaar de souplesse nu zelf.

 • X-Trainer uit voorraad leverbaar

  X-Trainer uit voorraad leverbaar

  Beta X-Trainer, de perfecte enduro motor voor het extreme rijden. Dit lichtgewicht van slechts 99kg stuurt zo scherp als een mes en heeft een geweldig karakter. In het gehele toerenbereik pakt hij geweldig op waardoor hij perfect te hanteren is.