Een motor huren? Nog niet zo'n gek idee!

Wil je een motor huren voor een dag, weekend of week? Bij Joppen Motoren is dat voor zeer aantrekkelijke prijzen mogelijk! We hebben in totaal 8 motoren beschikbaar voor verhuur. Van 35KW voor het A2 rijbewijs tot en met een zware BMW R1200GS Adventure All-Road machine. Natuurlijk verhuren we ook MV Agusta's in verschillende stijlen voor de standaard prijzen.

We hebben de motoren onderverdeel in een 4-tal categorieen en tevens een basis prijslijst opgesteld. Past jouw huurbehoefte niet in dit plaatje, neem dan contact met ons op voor een maatwerk prijsopgave. Wij zijn flexibel en willen er graag voor zorgen dat jouw huurperiode goed bevalt!

De prijzen varieren vanaf € 60,- voor 24 uur (Categorie A) tot € 525,- voor een hele week (Categorie D)

Bij de huur van een van de motoren worden twee sloten meegeleverd, een standaard remschijfslot en tevens een kettingslot voor de nachtelijke stalling. Het is ook mogelijk om een navigatiesysteem mee te huren zodat je direct mooie tochten kunt gaat rijden! Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Neem een kijkje op onze verhuurpagina en vraag direct een verhuurmotor aan voor een bepaalde periode.

https://www.joppen.nl/verhuur

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Winterstalling 2019

  Winterstalling 2019

  Profiteer nu van de voordeligste winterstalling van Zuid-Nederland bij Joppen Motoren! Voor een scherpe prijs van €0,50 per kalenderdag staat uw motor droog en veilig geparkeerd bij Joppen Motoren.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis! Ook dit jaar stellen wij onze ruimte weer beschikbaar voor motoren

 • Demo Modellen Actie prijzen

  Demo Modellen Actie prijzen

  Van onze dealerschappen heeft Joppen Motoren altijd demo's aanwezig wat de mogelijkheid bied tot test rijden.

  Na een testrit op een nieuwe motor wordt twijfel verleden tijd.

 • MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta heeft de nieuwe Rosso serie geintroduceerd.

  De nieuwe ''basis'' range van MV Agusta

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.