Enduro aanbiedingen nu bij Joppen Motoren!

Beta houd zich bezig met de Enduro en de Trial markt waar ze goede resultaten behalen. In het endurokampioenschap van 2017 heeft Beta de wereldtitels gepakt, zowel bij de grote mannen als bij de jeugd. Steve Holcombe pakte bij de grote mannen de titel en  Brad Freeman pakte de wereldtitel bij de jeugd. Beta is dus de kampioensmotor van het moment!

Beta is zo overtuigd van de kwaliteit van hun motoren dat ze zich ook nog eens onderscheiden op het gebied van garantie. Beta is het enige merk in de enduromarkt die volledige garantie bied.  Beta, het competitieve antwoord op KTM & Husqvarna. Beta is het enduro merk met de hoogste klanttevredenheid. Joppen Motoren ziet dit constant terug bij overstappers op Beta!

Wilt u stoppen met crossen, toertochten rijden of overstappen op Beta? Geen enkel probleem, Joppen Motoren ruilt alle soorten motoren in. Zowel crossers, wegmotoren of andere merken enduro motoren.

Bij aankoop van een nieuwe Beta, 2018 model krijgt u nu tijdelijk een gratis Beta pak t.w.v. € 255,-. Bestaande uit broek, shirt en handschoenen. Slechts enkele uit voorraad leverbaar:

Beta RR 125

Beta RR 390

Beta RR 390 Racing

 

Beta Racing modellen hebben diverse extra eigenschappen wat deze motor nét wat beter maakt dan de originele Beta RR. Hieronder een opsommingen van de extra’s:

 

-Hoogwaardige kwaliteit vering waaronder de Sachs voorvork

-Nieuwe Michelin banden

-De 2 takt modellen hebben geen olie injectie om gewicht te besparen

-“Quick Release” om het voorwiel sneller te verwisselen

-Handkappen

-Zwart aluminium voetsteunen voor betere grip in alle omstandigheden en minder gewicht

-Sterkere aluminium tandwielen, minder gewicht en nóg betere kwaliteit

-Rode aluminium kettingspan blokken

-Racing zadel met opberg vakje

-Zwart behandelde koppeling en remhendel

-Diverse rode Racing accessoires

-Racing stickerset en velgrand sticker

 

Profiteer NU van onze Beta voorraad. Het merk met de beste prijzen en kwalitatief goed voor de wereldtop. Het énige enduro merk met volledige fabrieksgarantie!

Onderstaande Beta 2017 modellen nu extra scherp geprijsd!

Beta X-Trainer 250    NL prijs: 6.495,-

                                      BE prijs: 5.695,-

Beta X-Trainer 300    NL prijs: 6.495,-

                                      BE prijs: 5.695,-

Beta RR 390 Racing NL prijs: 6.996,-

                                       BE prijs: 6.495,-

 

Joppen Motoren beschikt ook over een zelf samengesteld enduro accessoires pakket. Deze kunnen we u nu voor 15% korting leveren en monteren. Normaal bedragen deze kosten 560,-, NU slechts 475,-. Dit pakket bestaat uit de volgende accessoires:

-Acerbis handkappen, sterkere handkappen dan origineel.

-Stuurverhogers, voor de houding aan te passen. Ideaal voor de grotere rijders onder ons.

-Zeta voorvork ontluchters, hiermee kunt u sneller de voorvork ontluchten en hoeft u geen gereedschap bij u te hebben. Dus ook geen dolle schroeven meer.

-Acerbis voorvork hoezen, voor het voorkomen van lekke voorvork keerringen.

-Carterbeschermplaat van aluminium, sterker dan origineel. Stenen? Geen probleem!

-Smeernippels monteren op de achterbrug en linksysteem. Hierdoor hoef je geen onderhoud meer te plegen aan de lagers, maar alleen te vullen met smeervet. Door dit smeervet toe te voegen word het water en vuil er uit geperst.

-Evans Koelvloeistof 180 graden, voor extreem gebruik.

 

Joppen Motoren is  enduro specialist in Nederland met professionele ervaring en adviezen. Zowel op het technische vlak als de ervaring met enduro rijden. Wanneer u voor Joppen Motoren kiest, kiest u voor een bedrijf waarbij de service extreem hoog in het vaandel staat. Wij staan voor u klaar! Niet alleen tijdens de verkoop, maar ook met de nazorg!

 

Neem contact met ons op voor een bezichtiging van deze geweldige machines of kom direct naar onze showroom, de koffie staat voor u klaar!

 

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
  • Enduro aanbiedingen nu bij Joppen Motoren!

    Enduro aanbiedingen nu bij Joppen Motoren!

    Enduro motoren NU extra scherp bij Joppen Motoren! Bekijk alle informatie en aanbiedingen in dit bericht.

  • Motorfietsverkoper gezocht

    Motorfietsverkoper gezocht

    Van ons mooie bedrijf ben jij als ervaren Verkoopadviseur de ambassadeur. Je weet als geen ander de (potentiële) klant te vinden en enthousiast te maken voor dit bedrijf en onze motorfietsen. Je ontvangt nieuwe en bestaande klanten in onze showroom in Leende.