Enduro rijden met je eigen motor en ervaren gids in het reuzegebergte van Tsjechie?!

Heb je een keertje zin om enduro te rijden met je eigen motor in het reuzegebergte van Tsjechie? Schrijf in voor enkele dagen enduro rijden met een zeer bekwame gids in de mooiste Tsjechische bossen en bergen..

 • 3 dagen enduro

 

 • incl vervoer naar Tsjechie

 

 • 4 overnachtingen

 

Indien er minder dan 5 personen mee gaan dan zijn de kosten 550 euro per persoon. Indien er 5 of meer personen mee gaan dan is het 75 euro per persoon goedkoper (475 euro per persoon).

Contact: Erwin Bloemen
Tel: 0032-4856 58 581 of 040-206 25 55
Email: eb@joppen.nl

Andere arrangementen zijn bespreekbaar.

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Showroom Opruiming!

  Enduro Showroom Opruiming!

  De nieuwe Beta enduro modellen zijn gepresenteerd wat betekend dat we plaats moeten maken in onze showroom voor de nieuwe modellen. We hebben nog enkele modellen staan welke we nu éxtra scherp aanbieden! Kortingen lopen op tot meer dan € 1.000,-!

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.