Internationaal MV Agusta Treffen

Dit evenement is voor alle MV rijders! Vanaf 10.30 uur staat de koffie klaar, om 11.30 uur start de toerrit in de omgeving van Leende georganiseerd door een van de leden van de MV Agusta Club Nederland.
Om 14.00 uur start de bbq. Kosten zijn 10,50 euro p/p, drankjes zijn 1,00 euro per consumptie. Er zal fris, bier en wijn geschonken worden.
Als je deel wilt nemen aan de BBQ stuur dan een mail naar 29mn561@gmail.com en vermeld je naam en met hoeveel personen je komt.

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Black Friday Actie

  Black Friday Actie

  Tijdens de Black Friday actieweken (25-11-2019 t/m 07-12-2019) profiteert U van een leuke actie bij aankoop van een motorfiets bij Joppen Motoren!

 • Winterstalling 2019

  Winterstalling 2019

  Profiteer nu van de voordeligste winterstalling van Zuid-Nederland bij Joppen Motoren! Voor een scherpe prijs van €0,50 per kalenderdag staat uw motor droog en veilig geparkeerd bij Joppen Motoren.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis! Ook dit jaar stellen wij onze ruimte weer beschikbaar voor motoren

 • Demo Modellen Actie prijzen

  Demo Modellen Actie prijzen

  Van onze dealerschappen heeft Joppen Motoren altijd demo's aanwezig wat de mogelijkheid bied tot test rijden.

  Na een testrit op een nieuwe motor wordt twijfel verleden tijd.

 • MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta heeft de nieuwe Rosso serie geintroduceerd.

  De nieuwe ''basis'' range van MV Agusta

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.