Internationaal MV Agusta Treffen

Dit evenement is voor alle MV rijders! Vanaf 10.30 uur staat de koffie klaar, om 11.30 uur start de toerrit in de omgeving van Leende georganiseerd door een van de leden van de MV Agusta Club Nederland.
Om 14.00 uur start de bbq. Kosten zijn 10,50 euro p/p, drankjes zijn 1,00 euro per consumptie. Er zal fris, bier en wijn geschonken worden.
Als je deel wilt nemen aan de BBQ stuur dan een mail naar 29mn561@gmail.com en vermeld je naam en met hoeveel personen je komt.

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.

 • Vacature motorfiets inkoper

  Vacature motorfiets inkoper

  Wordt jij onze nieuwe commerciële collega gericht op de inkoop van motorfietsen? Geïnteresseerd? Lees dan snel verder en neem contact op!

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!