King of the Hill 2015

Onze werknemer Erwin doet mee aan de King of the Hill Hard Enduro 2015 op 27, 28 en 29 maart in Roemenië!
De King of the Hill Hard Enduro 2015 is een zeer extreme 3-daags durende offroad wedstrijd waarbij de rijvaardigheden van de deelnemers tot het uiterste op de proef gesteld worden in zeer extreme rij-omstandigheden.

De 1e wedstrijddag start met de proloog in een SuperEnduro format, in de stad Arad. De beste rijders uit de PRO en HOBBY klassen zullen met elkaar in gevecht gaan om in de grote finale te komen.
De 2e dag zal bestaan uit een Hard Enduro wedstrijd, waarbij de deelnemers elkaar zullen moeten verslaan op een 80 kilometer lange route van ruw terrein waarbij krankzinnige heuvelbeklimmingen, rivierbeddingen, rotsen en modder overwonnen zullen moeten worden!
Op de laatste 3e dag hebben “trackmanagers” een kort afgesloten circuit opgesteld in het bos met zeer moeilijke obstakels die het uiterste zullen gaan vergen van alle deelnemers!

Wil je weten wat Erwin allemaal te wachten staat in Roemenië, bekijk dan het filmpje.

Wij wensen Erwin in ieder geval veel succes in deze zware en extreme wedstrijd en houden jullie op de hoogte over zijn ervaringen en resultaten!

 

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Dealerschap Royal Enfield

  Dealerschap Royal Enfield

  Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

  De eerste demo motoren zijn inmiddels beschikbaar voor een testrit. Zo is de Royal Enfield Interceptor (nieuwe twin!), Himalayan en de Classic als demo beschikbaar!

  Kom langs en ervaar de prachtige motorfietsen van Royal Enf

 • Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta, dé enduro motor van de kampioenen in 2018 bij ons uit voorraad leverbaar. Beta is het enige enduro merk dat volledige fabrieksgarantie bied en altijd scherpe prijzen heeft. Profiteer hiervan zolang de voorraad strekt! Krijg waar voor je geld.

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.