King of the Hill 2015

Onze werknemer Erwin doet mee aan de King of the Hill Hard Enduro 2015 op 27, 28 en 29 maart in Roemenië!
De King of the Hill Hard Enduro 2015 is een zeer extreme 3-daags durende offroad wedstrijd waarbij de rijvaardigheden van de deelnemers tot het uiterste op de proef gesteld worden in zeer extreme rij-omstandigheden.

De 1e wedstrijddag start met de proloog in een SuperEnduro format, in de stad Arad. De beste rijders uit de PRO en HOBBY klassen zullen met elkaar in gevecht gaan om in de grote finale te komen.
De 2e dag zal bestaan uit een Hard Enduro wedstrijd, waarbij de deelnemers elkaar zullen moeten verslaan op een 80 kilometer lange route van ruw terrein waarbij krankzinnige heuvelbeklimmingen, rivierbeddingen, rotsen en modder overwonnen zullen moeten worden!
Op de laatste 3e dag hebben “trackmanagers” een kort afgesloten circuit opgesteld in het bos met zeer moeilijke obstakels die het uiterste zullen gaan vergen van alle deelnemers!

Wil je weten wat Erwin allemaal te wachten staat in Roemenië, bekijk dan het filmpje.

Wij wensen Erwin in ieder geval veel succes in deze zware en extreme wedstrijd en houden jullie op de hoogte over zijn ervaringen en resultaten!

 

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Winterstalling 2019

  Winterstalling 2019

  Profiteer nu van de voordeligste winterstalling van Zuid-Nederland bij Joppen Motoren! Voor een scherpe prijs van €0,50 per kalenderdag staat uw motor droog en veilig geparkeerd bij Joppen Motoren.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis! Ook dit jaar stellen wij onze ruimte weer beschikbaar voor motoren

 • Demo Modellen Actie prijzen

  Demo Modellen Actie prijzen

  Van onze dealerschappen heeft Joppen Motoren altijd demo's aanwezig wat de mogelijkheid bied tot test rijden.

  Na een testrit op een nieuwe motor wordt twijfel verleden tijd.

 • MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta Rosso Serie

  MV Agusta heeft de nieuwe Rosso serie geintroduceerd.

  De nieuwe ''basis'' range van MV Agusta

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.