Mooi overwinningen voor Beta op openingswedstrijd onk!

In de E2 klasse domineerden de BETA rijders! Sascha Meyhoff wist de overwinning te pakken op zijn BETA RR250.

Super B teamgenoten Bas Klein Haneveld (op BETA RR390) en Bjorn Sloot (BETA RR250) werden respectievelijk 2e en 4e. Daarnaast behaalde Allan Davids van het BETA Super B team behaalde de 2e plaats in de merkencompetitie.

Ook het 2e team van BETA met Hans Sloot, Harry Heijink, Jeffrey Kamphuis en Frank Boomkamp kwamen geheel aan de finisch in de merkencompetitie en pakten een zeer mooie 3e plek!

De BETA rijders mogen zich nu voorbereiden voor het volgende evenement over 2 weken in Holten. Op 11 en 12 april gaan de BETA Super B rijders de strijd aan met de concurrentie op hun eerste EK wedstrijd in Italië.

We houden jullie op de hoogte over de toekomstige prestaties van de Nederlandse BETA teams!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Dealerschap Royal Enfield

  Dealerschap Royal Enfield

  Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

  De eerste demo motoren zijn inmiddels beschikbaar voor een testrit. Zo is de Royal Enfield Interceptor (nieuwe twin!), Himalayan en de Classic als demo beschikbaar!

  Kom langs en ervaar de prachtige motorfietsen van Royal Enf

 • Koningsdag 27 april 2019 gesloten

  Koningsdag 27 april 2019 gesloten

  Op koningsdag, zaterdag 27 april 2019 zijn wij in verband met de nationale feestdag gesloten. Ons personeel geniet dan, na de paasshow van afgelopen maandag van een welverdiende vrije dag!

 • Royal Enfield One-Ride 28 april 2019

  Royal Enfield One-Ride 28 april 2019

  Royal Enfield Benelux organiseerd op 28 april aanstaande een ride-out voor alle Royal Enfield rijders. Lees verder voor alle informatie.

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.