Mooi overwinningen voor Beta op openingswedstrijd onk!

In de E2 klasse domineerden de BETA rijders! Sascha Meyhoff wist de overwinning te pakken op zijn BETA RR250.

Super B teamgenoten Bas Klein Haneveld (op BETA RR390) en Bjorn Sloot (BETA RR250) werden respectievelijk 2e en 4e. Daarnaast behaalde Allan Davids van het BETA Super B team behaalde de 2e plaats in de merkencompetitie.

Ook het 2e team van BETA met Hans Sloot, Harry Heijink, Jeffrey Kamphuis en Frank Boomkamp kwamen geheel aan de finisch in de merkencompetitie en pakten een zeer mooie 3e plek!

De BETA rijders mogen zich nu voorbereiden voor het volgende evenement over 2 weken in Holten. Op 11 en 12 april gaan de BETA Super B rijders de strijd aan met de concurrentie op hun eerste EK wedstrijd in Italië.

We houden jullie op de hoogte over de toekomstige prestaties van de Nederlandse BETA teams!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Dealerschap Royal Enfield

  Dealerschap Royal Enfield

  Sinds deze motorbeurs zijn wij dealer van Royal Enfield!

  Nog deze maand verwachten we de eerste modellen in onze showroom!

  Meer informatie volgt zo snel mogelijk!

 • Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta 2019 modellen uit voorraad leverbaar bij Joppen Motoren!

  Beta, dé enduro motor van de kampioenen in 2018 bij ons uit voorraad leverbaar. Beta is het enige enduro merk dat volledige fabrieksgarantie bied en altijd scherpe prijzen heeft. Profiteer hiervan zolang de voorraad strekt! Krijg waar voor je geld.

 • Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Maak nu uw afspraak voor een Winterbeurt

  Profiteer nu van de goedkoopste winterbeurt van Zuid-Nederland. Voor slechts 150,- wordt uw motor door ervaren monteurs winterklaar gemaakt. Natuurlijk is het ophalen en het bezorgen gratis binnen een straal van 50km vanuit Joppen Motoren. Ook dit jaar stellen wi

 • MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro

  MV Agusta introduceerde in November 2018 de nieuwste Supernaked: Brutale 1000 Serie Oro. 208PK gehomoleerd vermogen en 186kg droog gewicht!

 • MV Agusta F4 Claudio

  MV Agusta F4 Claudio

  PAST, PRESENT AND FUTURE. THE MOST BEAUTIFUL MOTORCYCLE IN THE WORLD. Bekijk dit nieuws bericht voor de eerste informatie omtrent dit exclusieve exemplaar ter ere van Claudio Castiglioni.