Mooi overwinningen voor Beta op openingswedstrijd onk!

In de E2 klasse domineerden de BETA rijders! Sascha Meyhoff wist de overwinning te pakken op zijn BETA RR250.

Super B teamgenoten Bas Klein Haneveld (op BETA RR390) en Bjorn Sloot (BETA RR250) werden respectievelijk 2e en 4e. Daarnaast behaalde Allan Davids van het BETA Super B team behaalde de 2e plaats in de merkencompetitie.

Ook het 2e team van BETA met Hans Sloot, Harry Heijink, Jeffrey Kamphuis en Frank Boomkamp kwamen geheel aan de finisch in de merkencompetitie en pakten een zeer mooie 3e plek!

De BETA rijders mogen zich nu voorbereiden voor het volgende evenement over 2 weken in Holten. Op 11 en 12 april gaan de BETA Super B rijders de strijd aan met de concurrentie op hun eerste EK wedstrijd in Italië.

We houden jullie op de hoogte over de toekomstige prestaties van de Nederlandse BETA teams!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Beta Enduro Demodag!

  Beta Enduro Demodag!

  Bij ons is het mogelijk om demo te rijden met diverse Beta enduro modellen op onze Enduro Demodag op zaterdag 19 oktober! In diverse nationale en internationale onafhankelijke enduro testen is de souplesse van de Beta's ter sprake gekomen. De Beta RR 300 is niet voor niets uitgeroepen tot de endu

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.