MV Agusta Stradale 800!

Wij hebben deze Italiaan uiteraard al uitgeprobeerd en wat opvalt, is dat het een échte MV Agusta is met het sportieve rijkarakter en het échte MV Agusta gevoel.

De Stradale is een uiterst goed berijdbare motor door onder andere de vele elektronische hulpmiddelen. Op de Stradale zitten 4 mappings (Normal, Sport, Racing en Custom) die ervoor zorgen dat je tijdens het rijden het vermogen van de motor, ABS en Traction control geheel naar wens kan aanpassen. In de Rain- en Normal-stand heb je 90 pk ter beschikking en een rustiger gasrespons. in de Sport-stand komt de volle 115 pk vrij. Bij de Custom-mode, kun je verschillende instellingen als de sterkte van de gasrespons, de Traction Control, de ABS en het gebruik van de quickshifter helemaal naar eigen wens indelen..
De Quickshifter op deze Stradale geeft je de mogelijkheid om zowel omhoog als omlaag te schakelen, zonder je koppelingshendel te gebruiken. Een erg prettig stukje techniek tijdens het rijden!

 De koffers, die uiteraard demontabel zijn, zijn uitgerust met rem- en achterlicht en deze schakelt automatisch over naar de verlichting op de motor zelf indien de koffers gedemonteerd worden. Het windscherm is zeer nuttig en tevens in hoogte verstelbaar.

MV Agusta Stradale 800

De Stradale is een allemansvriend. Voornamelijk door zijn instelbare elektronische hulpmiddelen, instelbare vering, de zitpositie en het stuurkarakter . Wil jij dus een MV Agusta met sportieve en pittige reisaspiraties, kom dan snel bij ons langs! Wij krigen namelijk binnenkort een demo Stradale binnen , een proefrit is dan uiteraard altijd mogelijk!

Het laatste motornieuws, altijd up-to-date

Nieuws uit een bepaalde categorie:
 • Enduro Showroom Opruiming!

  Enduro Showroom Opruiming!

  De nieuwe Beta enduro modellen zijn gepresenteerd wat betekend dat we plaats moeten maken in onze showroom voor de nieuwe modellen. We hebben nog enkele modellen staan welke we nu éxtra scherp aanbieden! Kortingen lopen op tot meer dan € 1.000,-!

 • Beta Enduro financieel interessant!

  Beta Enduro financieel interessant!

  Overal kom je steeds meer Beta Enduro motoren tegen. Logisch!! Beta Enduro motoren zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan bijvoorbeeld KTM/Husqvarna maar financieel een stuk aantrekkelijker! Lees meer en kies voor de beste kwaliteit met de juiste prijs. Zowel bij aanschaf als in onderhoud!

 • MV Agusta Superveloce serie Oro

  MV Agusta Superveloce serie Oro

  Op de Eicma 2018 gepresenteerd: MV Agusta Superveloce 800, nu beschibkaar als Pre-Order. Bekijk hier meer informatie zoals pressrelease, video's en foto's.